Teollisuuden putkistot valmistuksesta kunnossapitoon

Kestäviä prosessiputkistoja vuosikymmenien ammattitaidolla

Viafin Process Piping kunnossapitää, huoltaa, valmistaa ja urakoi teollisuuden putkistot kohteen koosta riippumatta. Yrityksellämme on pitkäaikainen kokemus laite- ja putkistoasennuksista sekä kunnossapidosta eri työkohteissa ympäri Suomea sekä muita Pohjoismaita. Erityisosaamiseemme kuuluvat LNG- ja maakaasuputkistot. Olemme TUKES:n hyväksymä asennusliike maakaasu- ja nestekaasuputkiston ja -laitteiden asennuksiin (Pätevysluokka: A-kaasu).

Yksikkömme sijoittuvat usealle teollisuuden ydinpaikkakunnalle: Vantaalle, Lappeenrantaan, Jämsään, Tampereelle, Poriin, Kurikkaan ja Keminmaahan. Näin voimme palvella asiakkaitamme nopeasti sekä tehokkaasti niin huolto- ja kunnossapitoluonteisissa tehtävissä kuin myös muissa projekteissa.

Putkistojen huolto- ja kunnossapitotyöt varmistavat tehokkaan toiminnan

Prosessiputkistojen sekä laitteiden asiantunteva huolto on turvallisen ja häiriöttömän toiminnan edellytys. Oma henkilöstömme on noin 180, minkä lisäksi verkostomme avulla pystymme vastaamaan niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiinne nopeasti ja laadukkaasti. Viafin Process Pipingin kunnossapitopalvelu auttaa teollisuutta varmistamaan toiminnan jatkuvuuden ja minimoimaan ennalta-arvaamattomia huoltoja tehokkaasti.