Teollisuuden putkistot valmistuksesta kunnossapitoon

Kestäviä prosessiputkistoja vuosikymmenien ammattitaidolla

Viafin Process Piping kunnossapitää, huoltaa, valmistaa ja urakoi teollisuuden putkistot kohteen koosta riippumatta. Yrityksellämme on pitkäaikainen kokemus laite- ja putkistoasennuksista sekä kunnossapidosta eri työkohteissa ympäri Suomea sekä muita Pohjoismaita. Erityisosaamiseemme kuuluvat LNG- ja maakaasuputkistot. Olemme TUKES:n hyväksymä asennusliike maakaasu- ja nestekaasuputkiston ja -laitteiden asennuksiin (Pätevysluokka: A-kaasu).

Yksikkömme sijoittuvat usealle teollisuuden ydinpaikkakunnalle: Vantaalle, Lappeenrantaan, Kymenlaaksoon, Jämsään, Jyväskylään, Tampereelle, Poriin, Kurikkaan, Keminmaahan ja Ouluun. Näin voimme palvella asiakkaitamme nopeasti sekä tehokkaasti niin huolto- ja kunnossapitoluonteisissa tehtävissä kuin myös muissa projekteissa.

Putkistojen huolto- ja kunnossapitotyöt varmistavat tehokkaan toiminnan

Prosessiputkistojen sekä laitteiden asiantunteva huolto on turvallisen ja häiriöttömän toiminnan edellytys. Oma henkilöstömme on noin 180, minkä lisäksi verkostomme avulla pystymme vastaamaan niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiinne nopeasti ja laadukkaasti. Viafin Process Pipingin kunnossapitopalvelu auttaa teollisuutta varmistamaan toiminnan jatkuvuuden ja minimoimaan ennalta-arvaamattomia huoltoja tehokkaasti.

Etuna paineastialainsäädännön vankka tuntemus

Viafin Process Pipingin vankka osaaminen paineastialainsäädännön ja niiden direktiivien asiantuntijana tuovat selkeää etua putkistoprojekteissa. Yrityksellämme on kaikki tarvittavat hitsauspätevyydet hiiliteräksistä austeniittisiin ruostumattomiin teräksiin sekä mm. titaaniin ja moneliin sekä kattava auditoitu toimintajärjestelmä (ISO9001, ISO14001, ISO45001, ISO3834-2, ISO1090-2-FI). Laivaluokitusten (mm. DNV:GL, BV, LR, KR, RINA, ABS) mukaiset toimitukset konepajaltamme ovat jokapäiväistä työtämme, jonka hallitsemme vuosien kokemuksella.


Ota yhteyttä lähimpään toimipaikkaamme!

Viafin Process Piping palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella. Olemme osa Viafin Service Oyj:n monialakonsernia. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat niin kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut, putkistoprojektit kuin esivalmistuspalvelut konepajassamme. Lisäksi valmistamme erilaiset pienputkistot, kuten hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksenne tarpeisiin sopivista ratkaisuista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä prosessiteollisuuden asiantuntijaan

Viafin Process Piping toimii prosessiteollisuuden putkistojen asiantuntijana koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi tarpeisiin sopivista ratkaisuista.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse