Pienputkiasennuksia Viafin Process Pipingilta kattavasti koko Suomen alueella

Viafin Process Piping toteuttaa pienputkiasennuksia koko Suomen alueella. Pienputkistojen pääpaikka ja asennusvarasto toimii Jämsässä, mutta asentajamme ovat ympäri Suomea lähellä asiakasta ja tilaajaa. Tästä johtuen saamme tarvittaessa asentajan työmaalle kustannustehokkaasti.


Pienputkistoasennuksia teemme yhden miehen tuntitöistä aina isompia resursseja vaativiin urakoihin. Vakituisia pienputkiasentajia meillä on noin 10. Tätä määrää pystymme suuremmissa projekteissa nostamaan konsernin omalla henkilöstöllä ja kattavalla alihankkijaverkostolla. Asentajillamme on kokemusta pitkältä ajalta erilaisista teollisuuden pienputkituksista niin Suomesta kuin ulkomailta.


Viime vuosina olemme olleet putkittamassa hyvin erilaisissa kohteissa ympäri Suomea. Kohteemme ovat sijainneet muun muassa Metsäteollisuudessa, kaivoksilla, telakoilla ja terästeollisuudessa. Pienputkistopuolemme osaamisalueita ovat mm. hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot sekä kierto- ja rasvavoitelu putkistot.


Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää meidän pienputkistopalvelustamme:

Heikki Hirsimäki, Aluepäällikkö
+358 500 267148
heikki.hirsimaki@viafin.fi

Joni Halttunen, Työnjohtaja
+358 40 7701706
joni.halttunen@viafin.fi


”Viafin on ollut luotettava yhteistyökumppani asiakkaillemme toimittamissamme voiteluprojekteissa. Heillä on osaava henkilökunta, nykyaikaiset työkalut ja heidän työnjälki on laadukasta."
- SKF Asennuspäällikkö, Otto Lamberg


Yhteistyöterveisin,
Tuomas Tuomela
Toimitusjohtaja, Viafin Process Piping Oy