Viafin Process Pipingin naiset työskentelevät monipuolisissa tehtävissä

Naistenpäivää vietetään sunnuntaina 8.3.2020. Haluamme nostaa esiin yrityksessämme työskenteleviä naisia, jotka miesvaltaisella alalla työskentelevät monipuolisissa tehtävissä.


Lappeenrannassa varastohenkilönä työskentelevä Sinikka "Sinttu" Topra on nyt työskennellyt Viafin Process Pipingilla vuoden ja hän on viihtynyt hyvin. Työ on vastannut odotuksia ja parasta on työn tuoma vaihtelevuus - ei ole vielä tullut vastaan kahta samanlaista työpäivää. Vapaa-aika Sintulla kuluu syksyisin sienestäessä ja muutoin omakotitalon kanssa puuhaillessa.


Torniosta kotoisin oleva Jonna Vallo on ollut Viafin Process Pipingin palveluksessa 4,5 vuotta. Jonna on kahden urheilevan pojan äiti ja toimenkuvana on myyntiassistentin tehtävät. Jonna työskentelee Keminmaan alueyksikössä, joka on konsernimme pohjoisin toimipiste. Jonnan mielestä parasta työssä on uuden oppiminen, monipuoliset työtehtävät, sekä tietysti mukavat työkaverit ympäri Suomea.


Projektiyksikkömme HSEQ-insinööri Henriikka Angerias vastaa työmailla laatu- ja turvallisuusasioista, kuten mm. projektien laatudokumentoinnista. Henriikan koti on virallisesti Kemissä, mutta työt vievät ympäri Suomea. Henriikka on alun perin löytänyt tiensä kesätöihin Viafin Process Pipingille 3 vuotta sitten AMK-opintojen ollessa vielä kesken. Kuitenkin heti valmistumisen jälkeen hän palasi takaisin, ja on työskennellyt yrityksessämme siitä asti. "Parasta
työssä on, että yksikään projekti ei ole samanlainen eli työt ovat todella monipuolisia, sekä se, että joka päivä oppii jotain uutta." - Henriikka toteaa.


Viafin Process Piping toivottaa lämpimät onnittelut kaikille naisille naistenpäivänä!


Yhteistyöterveisin,
Tuomas Tuomela