Viafin Process Pipingin ensimmäinen alueyksikkö täyttää jo 10 vuotta

Pienestä yrityksestä on kasvanut kymmenessä vuodessa alansa suuri toimija. Viafin Process Pipingin ensimmäinen alueyksikkö täyttää tänä vuonna jo 10 vuotta. Tämä on ollut hyvä työpaikka. Töitä riittää enemmän kuin ehtii tehdä ja työporukkamme on mahtava, kertoo työmaapäälliköksi Jämsän alueyksikköön vuonna 2011 tullut Rauno Hakonen.


Vuonna 2013 Hakonen ylennettiin aluepäälliköksi. Tänä vuonna pesti on siirtynyt eteenpäin Jussi Arvajalle. Hakonen edelleen avustaa Arvajaa aluepäällikön tehtävissä ja toimii samalla työmailla projektitehtävissä. "Eläkeikä lähestyy, mutta katsotaan nyt, maltanko jäädä pois", Hakonen naurahtaa.

Kasvavan yrityksen taustalla on sitoutunut ja hyvinvoiva henkilökunta. Jämsän alueyksikössä työskentelevä Marja-Terttu Tyllilä on tullut taloon vuonna 2013. Myös Tyllilä on viihtynyt erinomaisesti. – Meidän työporukalla on tosi hyvä henkilökemia. Täällä ei pelata titteleillä, vaan kaikki hoitavat oman työnsä ja ovat tasavertaisia keskenään. – Tämä on tärkeää, koska pyöritämme kuitenkin suhteellisen pienellä porukalla isoa organisaatiota. Työilmapiiri on vienyt meitä pitkälle eteenpäin ja auttaa jaksamaan kiireen keskellä, Tyllilä sanoo.


Viafin Process Pipingin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 200 henkilöä ympäri suomen. Yritys on kasvanut niin liikevaihdollisesti, henkilömääräisesti kuin alueyksiköllisesti. Nykyään toimipaikkoja löytyy Porista Lappeenrantaan ja Keminmaalta Vantaalle. Näiden lisäksi alueyksiköitä löytyy Tampereelta, Jämsästä sekä Kurikasta, jossa sijaitsee myös yrityksen oma konepaja.


Useiden alueyksiköiden ansiosta Viafin Process Piping palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella. Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat niin kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut, putkistoprojektit kuin esivalmistuspalvelut konepajassamme. Lisäksi valmistamme erilaiset pienputkistot, kuten hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.


Yhteistyöterveisin,
Tuomas Tuomela
Toimitusjohtaja, Viafin Process Piping Oy