Hydrauliikka- ja pienputkistojen asennukset kotimaahan sekä ulkomaille

Viafin Process Piping Oy:n pienputkistopalvelu tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset ratkaisut putkistoprojekteihin.


Pienputkistopuolemme osaamisalueita ovat hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot sekä kierto- ja rasvavoiteluputkistot. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme huuhtelu- ja koeponnistuspalveluja sekä öljyanalysointia. Tarjoamme niin avaimet käteen -projekteja kuin tunti- ja urakkapohjaisia töitä.

Monipuolinen ja tyytyväinen asiakaskuntamme löytyy teollisuuden laajasta toimintaympäristöstä, kuten paperi-, saha- ja terästeollisuudesta sekä telakoilta ja voimalaitoksilta.

Pienputkistoissa käytämme laadukkaita saumattomia tarkkuusteräsputkia (316L, Cr6Free 37.4 ja 52.4). Putkistot liitetään DIN-liittimillä tai suuremmissa kokoluokissa kaulustamalla ja laipoilla. Myös muut liitostavat ovat meille tuttuja. Tuotteiden valinnassa noudatamme tarkoin asiakkaan antamia tuotespesifikaatioita.

Henkilökunnan osaamisemme perustuu pitkään työkokemukseen, jatkuvaan koulutukseen, yhteistyökykyyn sekä oman työn tekniseen hallintaan. Koulutettu asentajamme saapuu sovittuun aikaan työpisteelle mukanaan sovitut työvälineet ja -asusteet. Toiminnassamme vaalimme ympäristöarvoja, turvallisuutta ja laatua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!
Riku Mäenpää
+358 40 525 0737
riku.maenpaa@viafin.fi