Ajankohtaista

S/S Warkaus – Viafin Process Pipingin kunnostuksen jälkeen ikuinen

4.7.2019

Laiturin päässä lepää mykistävä näky: Satavuotias hinaajahöyrylaiva Warkaus, jonka pieni pelastusvene on tietenkin nimeltään Näpistys. Warkauden kotisatama sijaitsee Ristiinassa, Saimaan vesialueen läntisimmässä kolkassa. Paul Wahl... Lue lisää »

Hydrauliikka- ja pienputkistojen asennukset kotimaahan sekä ulkomaille

24.4.2019

Viafin Process Piping Oy:n pienputkistopalvelu tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset ratkaisut putkistoprojekteihin. Pienputkistopuolemme osaamisalueita ovat hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistot sekä kierto- ja rasvavoiteluputkistot... Lue lisää »

Viafin Uusimaa Piping Oy tarjoaa teollisuusyrityksille prosessiputkistoja asiakkaan vaatimusten mukaan

27.3.2019

Viafin Uusimaa Piping Oy tarjoaa teollisuusyrityksille prosessiputkistoja asiakkaan vaatimusten mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on palvellut teollisuutta eri toimialoilla, muun muassa paperi- ja selluteollisuudessa sekä terästeollisuuden... Lue lisää »

Viafin Process Piping Oy - HSEQ-arvioitu

11.3.2019

Lyhenne HSEQ muodostuu sanoista Health (terveys), Safety (turvallisuus), Environment (ympäristö) ja Quality (laatu). Määrätietoisella ja systemaattisella toiminnalla hallitaan, että edellä mainitut kokonaisuudet sekä näiden osa-alueet ovat... Lue lisää »

Kurikan konepaja tarjoaa teollisuusyrityksille putkistoesivalmisteita, putkisto- ja koneikkovalmistusta

6.3.2019

Viafin Process Piping Oy:n konepaja tarjoaa teollisuusyrityksille putkistoesivalmisteita, putkisto- ja koneikkovalmistusta. Toimimme toimittajana muun muassa paperi- ja selluteollisuudessa, energia-, laiva- sekä terästeollisuuden alalla toimiville... Lue lisää »